Stay Young

Fast hud med Stay Young ansiktslyft

Ålderstecken såsom slapphet och små rynkor i huden i ansiktet och på halsen dyker upp på alla människor i sinom tid. Nu kan detta reduceras utan smärta eller kirurgiska ingrepp genom ansiktslyft med mikroström-behandling.

Mikroström-behandling är svag ström som aktiverar hudens lymfsystem och muskler. Huden dräneras på slaggprodukter, aktiverar musklerna och får upp collagenproduktionen, vilket gör huden mer fast och smidig. Du får ett naturligt ansiktslyft som syns redan efter första behandlingen.

Lyftet kan även göras för armar/mage

Behandlingen kan jämföras med en ”workout” för ansiktet, musklerna får sig en ordentlig genomkörare och man kan t.o.m. få träningsverk dagen efter!

Det är en bra metod mot akne och ärr eftersom lymfsystemet blir mer aktivt och blodcirkulationen förbättras. Metoden är lämplig även för lyftande kroppsbehandlingar som t.ex. mage/midja och överarmar.


Så görs ansiktslyftet

En vegetabilisk kräm (t.ex. Aloe verabaserad) läggs som grund, därefter masseras huden med två mikroström-alstrande stavar. Strömmen är så klart helt ofarlig och motsvarar ungefär två 12-voltsbatterier. Varje behandling tar ca 1 timme och du behöver ungefär 10-20 behandlingar för att uppnå ett varaktigt resultat, men skillnad börjar ses även efter bara en behandling.

Jag utför en halvtimmes provbehandling om så önskas så att du verkligen kan se att metoden ger resultat. Ring för konsultation eller bokning!

Konsultation & bokning: 0739-85 07 67